Over Tante Bonsai

Mijn naam is Tante Bonsai, of dat is hij tenminste hier. In het echt heet ik anders maar in het echt praat ik ook niet zoveel over planten en bonsai. Ik ben mild dyslectisch, hou van Oom Beer, mijn familie, muziek, dieren en natuur.

Dit blog is vooral voor mijzelf al vind ik het heel leuk dat je het leest en als je reageert. Ik gebruik het om WordPress te leren kennen. Ik schrijf om mijn Nederlandse taal bij te houden omdat ik in mijn dagelijks leven onder andere veel Engels gebruik. Maar ik schrijf ook om de dingen die ik denk uit te werken. Vaak als ik met een plant bezig ben dan zie ik parallellen met iets wat ik  meemaak in mijn leven of iets waar ik over nadenk. Vaak blijkt ook pas als ik aan het schrijven ben wat de connectie of het thema is.

Ik zou willen zeggen dat dit blog anoniem is, met mijn oprechte excuses als je me toch een beetje leert kennen.

 

Groetjes,

Tante Bonsai